The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Lori Grimes

CharactersTWDS3-Lori

  Lori Rick felesége és a túléló csoport érzelmi központja, küzdelem a tisztesség fenntartásáért.  “Trying to build a way of life worth living.
  Az apokalipszis kezdetén Lori úgy tudja, férje meghalt - megfogja Carl-t és Shane-nel elmennek  Atlanta-ba, követik férje munkatársát, hogy épségben kivigye őket.
  Nem sokkal később Shane és Lori viszonya elkezdődik, de mikor visszatér Rick, Lori véget vet neki. Shane azt mondta még az elején, hogy Rick meghalt. Figyelmezteti Shane-t, tartsa távol magát tőle és a családjától.
  Shane megesküszik, hogy távol marad, de távol tartani őt nehezebbnek bizonyult, mint Lori gondolta volna. Amikor Carl-t lövés éri, és Shane beszerzi a sebészeti ellátást, hogy megmentse őt, Lori könyörög, hogy Shane maradjon. Bocsánatot kért a dolgokért, és megköszönte neki, hogy megmentette az életüket.
  Tovább bonyolítja a szálat Lori felfedezése, hogy terhes -, és nem tudja, hogy a férje, vagy Shane az apa. (“No matter what, you’re the father,”  - mondja Ricknek) Retteg a babavállalástól ebben a kemény világban. Kétségbeesésében esemény utáni tablettákat vesz be, de hamarosan megszabadul tőlük, és elismeri a hűtlenségét Rick előtt.
  Annak ellenére, hogy a hibákat követett el, Lori egy hevesen óvó anya és feleség, elhatározta, hogy a fiát biztonságban tartja, és megvédi Rick-et mások támadása ellen “Y’all look to him, and then you blame him when he’s not perfect"
  De még ő sem tudja megállni, hogy ne kételkedjen Rick-ben. Annak ellenére, hogy figyelmeztette férjét Shane lobbanékonyságáról, Lori mégis megdöbbentent, amikor Rick elismerte, hogy megölte. Mikor Rick hozzáteszi, hogy Carl is szerepet játszott Shane halálában, Lori visszaretten férjétől és elviharzik.
  Lori megpróbál javítani feszült kapcsolatán Rick-el az azt követő hónapokban, de Rick visszautasítja, Carl is apja oldalán áll. Azt mondja Lorinak:"get off my back" ( "szálljon le rólam"), amikor anyja aggódik, mert egyedül ment ki.
  Amikor a járkálók beszivárognak a börtönbe, Lori vérezni és vajúdni kezd. Hogy megmentse a babát, megparancsolja Maggie-nek, hogy vágja fel a hasát. Halála előtt, Lori könnyezve búcsúzik el Carl-tól : "Ne hagyd, hogy a világ elrontson téged" mondja. "Te vagy a legjobb dolog, amit valaha tettem."
 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték