The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Lori Grimes

CharactersTWDS3-Lori

  Lori Rick felesége és a túléló csoport érzelmi központja, küzdelem a tisztesség fenntartásáért.  “Trying to build a way of life worth living.
  Az apokalipszis kezdetén Lori úgy tudja, férje meghalt - megfogja Carl-t és Shane-nel elmennek  Atlanta-ba, követik férje munkatársát, hogy épségben kivigye őket.
  Nem sokkal később Shane és Lori viszonya elkezdődik, de mikor visszatér Rick, Lori véget vet neki. Shane azt mondta még az elején, hogy Rick meghalt. Figyelmezteti Shane-t, tartsa távol magát tőle és a családjától.
  Shane megesküszik, hogy távol marad, de távol tartani őt nehezebbnek bizonyult, mint Lori gondolta volna. Amikor Carl-t lövés éri, és Shane beszerzi a sebészeti ellátást, hogy megmentse őt, Lori könyörög, hogy Shane maradjon. Bocsánatot kért a dolgokért, és megköszönte neki, hogy megmentette az életüket.
  Tovább bonyolítja a szálat Lori felfedezése, hogy terhes -, és nem tudja, hogy a férje, vagy Shane az apa. (“No matter what, you’re the father,”  - mondja Ricknek) Retteg a babavállalástól ebben a kemény világban. Kétségbeesésében esemény utáni tablettákat vesz be, de hamarosan megszabadul tőlük, és elismeri a hűtlenségét Rick előtt.
  Annak ellenére, hogy a hibákat követett el, Lori egy hevesen óvó anya és feleség, elhatározta, hogy a fiát biztonságban tartja, és megvédi Rick-et mások támadása ellen “Y’all look to him, and then you blame him when he’s not perfect"
  De még ő sem tudja megállni, hogy ne kételkedjen Rick-ben. Annak ellenére, hogy figyelmeztette férjét Shane lobbanékonyságáról, Lori mégis megdöbbentent, amikor Rick elismerte, hogy megölte. Mikor Rick hozzáteszi, hogy Carl is szerepet játszott Shane halálában, Lori visszaretten férjétől és elviharzik.
  Lori megpróbál javítani feszült kapcsolatán Rick-el az azt követő hónapokban, de Rick visszautasítja, Carl is apja oldalán áll. Azt mondja Lorinak:"get off my back" ( "szálljon le rólam"), amikor anyja aggódik, mert egyedül ment ki.
  Amikor a járkálók beszivárognak a börtönbe, Lori vérezni és vajúdni kezd. Hogy megmentse a babát, megparancsolja Maggie-nek, hogy vágja fel a hasát. Halála előtt, Lori könnyezve búcsúzik el Carl-tól : "Ne hagyd, hogy a világ elrontson téged" mondja. "Te vagy a legjobb dolog, amit valaha tettem."
 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!