The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Rick Grimes

CharactersTWDS3-Rick
RICK GRIMES

  Rick Grimes egy kisvárosi seriff-helyettes, aki megsebesült, miközben a kötelességét teljesítette majd a zombi apokalipszisre ébredt fel. Mint ahogy azt bárki tenné, Rick küzd, hogy a szörnyű körülmények között emberek maradhassanak. "Nem öljük meg az élőket". Van egy felesége, Lori, és egy fia, Carl, akik kórházban töltött ideje alatt Shane segítségével kimenekültek a városból.
  Mivel a csoport vezetője lesz, Rick feladata, hogy mindenki biztonságban maradjon és megtalálni a biztonságos otthont. Mikor a fiát, Carl-t egy lövés éri, és egy eldugott tanyán kötnek ki, Rick azt hiszi, megtalálta a tökéletes helyet. De a farm végül megmutatja sérülékeny oldalát és egy hatalmas csorda járkáló áldozatául esik, ezzel ismét száműzve Rick-et és a többi túlélőt az útra.
  Az első évadban felesége, és legjobb barátja elárulják őt: viszonyt kezdenek egymással. Shane-el való kapcsolatának romlása odáig vezet, hogy a férfi Rick életére próbál törni. Rick azonban eltereli Shane fgyelmét és kést szúr barátja szívébe. “Damn you for making me do this,”
  A csoport a második évad során sokszor megkérdőjelezik Rick döntéseit. Amikor kiderül, hogy Ricknek végig volt egy titka a csoport előtt - nevezetesen, hogy mindenki fertőzött, és járkálók lesznek, mikor meghalnak - megtámadják a becsületét és kérik, hogy jobban figyeljen a biztonságra.
  Rick állítja, hogy van még egy hely, ahol a csoport megerősödhet és építhet egy új életet, de felkéri, azt aki el akarja hagyni a csoportot, hogy tegye meg.  “If you’re staying,” figyelmeztet, “this isn’t a democracy any more.”
  
A 4. évadban látunk rajta komolyabb változást. A börtön nyújtotta védelem miatt próbált normál életet folytatni a járkálók uralta világban. Nem öl embereket, a fegyverét kapára és gereblyére cserélte. Próbálja fiát, Carlt úgy nevelni, ahogy az a korának megfelelő, ám a fiú nem akar ebben az álomvilágban élni. Az évad végére ismét visszakapjuk a zombi-gyilkos Ricket, újra a csoport vezetője lesz.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték