The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Rick Grimes

CharactersTWDS3-Rick
RICK GRIMES

  Rick Grimes egy kisvárosi seriff-helyettes, aki megsebesült, miközben a kötelességét teljesítette majd a zombi apokalipszisre ébredt fel. Mint ahogy azt bárki tenné, Rick küzd, hogy a szörnyű körülmények között emberek maradhassanak. "Nem öljük meg az élőket". Van egy felesége, Lori, és egy fia, Carl, akik kórházban töltött ideje alatt Shane segítségével kimenekültek a városból.
  Mivel a csoport vezetője lesz, Rick feladata, hogy mindenki biztonságban maradjon és megtalálni a biztonságos otthont. Mikor a fiát, Carl-t egy lövés éri, és egy eldugott tanyán kötnek ki, Rick azt hiszi, megtalálta a tökéletes helyet. De a farm végül megmutatja sérülékeny oldalát és egy hatalmas csorda járkáló áldozatául esik, ezzel ismét száműzve Rick-et és a többi túlélőt az útra.
  Az első évadban felesége, és legjobb barátja elárulják őt: viszonyt kezdenek egymással. Shane-el való kapcsolatának romlása odáig vezet, hogy a férfi Rick életére próbál törni. Rick azonban eltereli Shane fgyelmét és kést szúr barátja szívébe. “Damn you for making me do this,”
  A csoport a második évad során sokszor megkérdőjelezik Rick döntéseit. Amikor kiderül, hogy Ricknek végig volt egy titka a csoport előtt - nevezetesen, hogy mindenki fertőzött, és járkálók lesznek, mikor meghalnak - megtámadják a becsületét és kérik, hogy jobban figyeljen a biztonságra.
  Rick állítja, hogy van még egy hely, ahol a csoport megerősödhet és építhet egy új életet, de felkéri, azt aki el akarja hagyni a csoportot, hogy tegye meg.  “If you’re staying,” figyelmeztet, “this isn’t a democracy any more.”
  
A 4. évadban látunk rajta komolyabb változást. A börtön nyújtotta védelem miatt próbált normál életet folytatni a járkálók uralta világban. Nem öl embereket, a fegyverét kapára és gereblyére cserélte. Próbálja fiát, Carlt úgy nevelni, ahogy az a korának megfelelő, ám a fiú nem akar ebben az álomvilágban élni. Az évad végére ismét visszakapjuk a zombi-gyilkos Ricket, újra a csoport vezetője lesz.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!