The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Carl Grimes

CharactersTWDS3-Carl
CARL GRIMES

   Az apokalipszis kezdetén, Carl elmenekül a kisvárosból anyjával, Lori-val, és apja legjobb barátjával Shane-nel, aki hamar a pótapja lesz a fiúnak.
   Carl imádja Shane-t és az apját is, akiről azt hiszi, elpusztíthatatlan. "Everything that's happened to him so far… Nothing's killed him yet."
  Carl egy kedves fiú - kíváncsi és értelmes -, de küzd, hogy kimondhatatlan rémületének ellenére fenntartsa az ártatlanságát. Amikor Sophia felbukkan járkálóként és Rick lelövi, ezt mondja anyjának: “I would have done it too.” (Én is ezt tettem volna.)
  Carl már kezd érzéketlenné válni, mikor egy fogoly életéről kell dönteniük. (“Do it, Dad,”), majd játszadozik egy patak menti sárban ragadt járkálóval, mely később kiszabadul, és megöli Dale-t.
  Mégis, ő egy gyerek, és mélyen megrázza Dale halála. Átad Shane-nek egy pisztolyt, amit ellopott Daryl-től, és megesküszik, hogy soha többet nem nyúl hozzá. De Rick meggyőzi őt, és átnyújtotta Carl-nak a fegyvert, majd elmagyarázza,  “People are gonna die… best we can do now is avoid it as long as we can.”
  A fegyver hasznosnak bizonyul, amikor Carl rábukkan az apjára és az élőhalott Shane-re az erdőben. Újdonsült bátorsággal Shane fejére céloz, és meghúzza a ravaszt.
  Innentől már egy komolyabb, bátor Carl-t láthatunk, akinek temperamentuma, segítőkészsége, és döntéshozatala pontosan megegyezik az apjáéval. Kegyetlen zomi-gyilkos, és féltő báty huga, Judith számára.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték