The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Carl Grimes

CharactersTWDS3-Carl
CARL GRIMES

   Az apokalipszis kezdetén, Carl elmenekül a kisvárosból anyjával, Lori-val, és apja legjobb barátjával Shane-nel, aki hamar a pótapja lesz a fiúnak.
   Carl imádja Shane-t és az apját is, akiről azt hiszi, elpusztíthatatlan. "Everything that's happened to him so far… Nothing's killed him yet."
  Carl egy kedves fiú - kíváncsi és értelmes -, de küzd, hogy kimondhatatlan rémületének ellenére fenntartsa az ártatlanságát. Amikor Sophia felbukkan járkálóként és Rick lelövi, ezt mondja anyjának: “I would have done it too.” (Én is ezt tettem volna.)
  Carl már kezd érzéketlenné válni, mikor egy fogoly életéről kell dönteniük. (“Do it, Dad,”), majd játszadozik egy patak menti sárban ragadt járkálóval, mely később kiszabadul, és megöli Dale-t.
  Mégis, ő egy gyerek, és mélyen megrázza Dale halála. Átad Shane-nek egy pisztolyt, amit ellopott Daryl-től, és megesküszik, hogy soha többet nem nyúl hozzá. De Rick meggyőzi őt, és átnyújtotta Carl-nak a fegyvert, majd elmagyarázza,  “People are gonna die… best we can do now is avoid it as long as we can.”
  A fegyver hasznosnak bizonyul, amikor Carl rábukkan az apjára és az élőhalott Shane-re az erdőben. Újdonsült bátorsággal Shane fejére céloz, és meghúzza a ravaszt.
  Innentől már egy komolyabb, bátor Carl-t láthatunk, akinek temperamentuma, segítőkészsége, és döntéshozatala pontosan megegyezik az apjáéval. Kegyetlen zomi-gyilkos, és féltő báty huga, Judith számára.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!