The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Andrea

CharactersTWDS3-Andrea

  A sikeres polgárjogi ügyvéd, Andrea éppen hugával, Amy-vel utazott, mikor kitört a zombi-apokalipszis. Dale mentette meg őket és együtt éltek vele a lakókocsijában.
  Andrea makacs, véleményéhez ragaszkodó, és rendkívül védi Amy-t. Ám mikor hugát megölik egy zombi támadás során, Andrea zaklatott lesz, sírva mondja Dale-nek: “there’s nothing left,” és eldönti, hogy a CDC-ben (Center of Disease Control) marad meghalni, akár csak Dr. Edwin Jenner. Dale végül meggyőzi a nőt, hogy hagyják el az épületet.
  “You took my choice away,” - vágja Dale fejéhez később, és kifejti, hogy csak azért maradt, mert nem akarta, hogy a férfi vére is a lelkén száradjon. Egy erdőbeli séta közben ezt mondja Daryl-nek: “I don’t know if I want to live, or if I have to, or if it’s just a habit.”
  Andrea új életcélt talál, amit örömmel, szinte vágyakozva teljesíteni akar: védeni magát és a csoportot. Ennek érdekében összebarátkozik Shane-el cserébe a fegyver használatáról tanulhat tőle.
  Bár Dale helyteleníti a Shane-hez való viszonyát, Andrea összegzi csodálatát iránta, kijelentve: “He’s not a victim.”
  Mikor Dale-el brutálisan végez egy járkáló, ezt mondja Glenn-nek: “I have my regrets, but I think he knew how much we cared for him.”
  Egy alkalmat sem szalaszt el, ha harcra kerül a sor. Fontos szerepet játszik a csoport védelmében, mikor éjjel egy járkáló horda ellepi a farmot, de a nagy káoszban ottmarad.
  Egyedül az erdőben, lőszerből kifogyva. Andrea-t épp egy járkáló készül megtámadni, mikor annak fejét valaki levágja.
  Ahogy a test lerogy a földre, Andrea egy csuklyás idegent lát, aki egy karddal harcol.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!