The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Daryl Dixon

CharactersTWDS3-Daryl

  Daryl egy nyomkövető és ügyes túlélő. Rick csak azután találkozik vele, hogy testvérét, Merle-t otthagyták Atlantában.
  Daryl erősködik, hogy visszamegy testvéréért, de nem találnak rá. Miután a járkálók a túlélőtáborukat ellepik Atlanta-n kívül, Daryl meg van győződve róla, hogy ez Merle bosszúja.
  Később sikerül kilépnie bátyja árnyéka mögül, és Carol (aki szoros kapcsolatba került vele) lányának, Sophia megkeresésének szenteli idejét.
  Daryl Sophia eltűnését hasonlónak érzi, mint bátyjáét. Mikor reményt adó cherokee rózsát talál, azt hiszi, ez egy jel, hogy a lány még életben van.“I’m not fool enough to think there’s any flowers bloomin’ for my brother.” (Nem vagyok olyan bolond, hogy azt higgyem, fog egyetlen virág is nyílni a bátyjámért.)
  A férfi egy részen megzavarodik, hallucinálni kezd Merle-ről, miközben Sophia-t keresi. Bátyja szerint Daryl senkit sem érdekel a csoportban: “Aint nobody ever gonna care about you except me, little brother."
  Mikor Sophia feltűnik, de mint járkáló, Daryl visszaesik, és távol tartja magát a tábortól. “done lookin’ for people” (Elég az emberek kereséséből) - Mondja Dale-nek. - “this group’s broken.”
  De mikor a helyzet tragikussá válik a farmon, Daryl megmutatja, hogy méltó Rick barátságához. Úgy bánik egy veszélyes fogollyal, ahogy azt kell, segít a járkáló támadás elleni védekezésben a farmon, és megteszi azt a kegyelem-lövést Dale fejébe, mikor Rick tétovázni kezd. “Ain’t no reason you should do all the heavy lifting,”
  Ekkor a túlélők kénytelenek elhagyni a farmot, a kérdés most Rick vezetősége. Daryl hű marad: “Rick’s done alright by me,” - mondja a kételkedő Carol-nak. - “He has honor.”

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!