The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Daryl Dixon

CharactersTWDS3-Daryl

  Daryl egy nyomkövető és ügyes túlélő. Rick csak azután találkozik vele, hogy testvérét, Merle-t otthagyták Atlantában.
  Daryl erősködik, hogy visszamegy testvéréért, de nem találnak rá. Miután a járkálók a túlélőtáborukat ellepik Atlanta-n kívül, Daryl meg van győződve róla, hogy ez Merle bosszúja.
  Később sikerül kilépnie bátyja árnyéka mögül, és Carol (aki szoros kapcsolatba került vele) lányának, Sophia megkeresésének szenteli idejét.
  Daryl Sophia eltűnését hasonlónak érzi, mint bátyjáét. Mikor reményt adó cherokee rózsát talál, azt hiszi, ez egy jel, hogy a lány még életben van.“I’m not fool enough to think there’s any flowers bloomin’ for my brother.” (Nem vagyok olyan bolond, hogy azt higgyem, fog egyetlen virág is nyílni a bátyjámért.)
  A férfi egy részen megzavarodik, hallucinálni kezd Merle-ről, miközben Sophia-t keresi. Bátyja szerint Daryl senkit sem érdekel a csoportban: “Aint nobody ever gonna care about you except me, little brother."
  Mikor Sophia feltűnik, de mint járkáló, Daryl visszaesik, és távol tartja magát a tábortól. “done lookin’ for people” (Elég az emberek kereséséből) - Mondja Dale-nek. - “this group’s broken.”
  De mikor a helyzet tragikussá válik a farmon, Daryl megmutatja, hogy méltó Rick barátságához. Úgy bánik egy veszélyes fogollyal, ahogy azt kell, segít a járkáló támadás elleni védekezésben a farmon, és megteszi azt a kegyelem-lövést Dale fejébe, mikor Rick tétovázni kezd. “Ain’t no reason you should do all the heavy lifting,”
  Ekkor a túlélők kénytelenek elhagyni a farmot, a kérdés most Rick vezetősége. Daryl hű marad: “Rick’s done alright by me,” - mondja a kételkedő Carol-nak. - “He has honor.”

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték