The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
T-Dog

CharactersTWDS3-T-Dog

  Bűnösségével küzd amiért Merle Dixont egy  áruház tetején hagyja. T-Dog - született Theodore Douglas - szükségét érzi, hogy állandóan bizonyítsa értékét a csoport tagjaként.
  De T-Dog tapasztalatai az  apokalipszis alatt lassan aláásták másokba vetett bizalmát, mikor ott hagyták őt az autópályán Dale-el. Miután egy járkáló-horda elvonulása alatt megsérült, T-Dog azt javasolja, Dale-el együtt hagyják el a többieket. Később bocsánatot kér, azt állítva, hogy “I’m not a coward, and I’m not weak.”
  Mégis, T-Dog egy nagyon erkölcsös ember, mohó önkéntesként Merle után megy, a köztük lévő viszályok ellenére.
  T-Dog bátran védi a csoportot több alkalommal is a zombi támadásokkal szemben, személyesen megmenti Lori-t és Beth-t a farmon. Ezt követően azonban T-Dog az ösztöneiben érzi, hogy menekülni kell, nem hajlandó szembenézni a veszéllyel, hogy visszavigye Lorit az autópályára Rick-hez.
  “We’ve got a shot to get away in one piece,” , mikor azonban Lori azzal fenyegeti, hogy kiugrik a kocsiból, megenyhül: “You’re out of your damn minds,”
  Amikor egy járkáló csoport bejut a börtönbe, a túlélők menedékébe, T-Dog-ot megharapják a vállán, miközben biztosítja a kapu. Carol segíteni akar rajta, de megakadályozza. T-Dog ragaszkodik ahhoz, hogy biztonságba vigye a nőt:  "This is God's plan, He'll take care of me."
  T-Dog és Carol egy csapat járkálóval kerül csaptába. A lőszer kifogy, T-Dog feltartja őket és sürgeti Carol-t, hogy menjen tovább. Ő eléri az ajtót, de mikor visszanéz, T-Dog-ot már szét is szedték a járkálók.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték