The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
T-Dog

CharactersTWDS3-T-Dog

  Bűnösségével küzd amiért Merle Dixont egy  áruház tetején hagyja. T-Dog - született Theodore Douglas - szükségét érzi, hogy állandóan bizonyítsa értékét a csoport tagjaként.
  De T-Dog tapasztalatai az  apokalipszis alatt lassan aláásták másokba vetett bizalmát, mikor ott hagyták őt az autópályán Dale-el. Miután egy járkáló-horda elvonulása alatt megsérült, T-Dog azt javasolja, Dale-el együtt hagyják el a többieket. Később bocsánatot kér, azt állítva, hogy “I’m not a coward, and I’m not weak.”
  Mégis, T-Dog egy nagyon erkölcsös ember, mohó önkéntesként Merle után megy, a köztük lévő viszályok ellenére.
  T-Dog bátran védi a csoportot több alkalommal is a zombi támadásokkal szemben, személyesen megmenti Lori-t és Beth-t a farmon. Ezt követően azonban T-Dog az ösztöneiben érzi, hogy menekülni kell, nem hajlandó szembenézni a veszéllyel, hogy visszavigye Lorit az autópályára Rick-hez.
  “We’ve got a shot to get away in one piece,” , mikor azonban Lori azzal fenyegeti, hogy kiugrik a kocsiból, megenyhül: “You’re out of your damn minds,”
  Amikor egy járkáló csoport bejut a börtönbe, a túlélők menedékébe, T-Dog-ot megharapják a vállán, miközben biztosítja a kapu. Carol segíteni akar rajta, de megakadályozza. T-Dog ragaszkodik ahhoz, hogy biztonságba vigye a nőt:  "This is God's plan, He'll take care of me."
  T-Dog és Carol egy csapat járkálóval kerül csaptába. A lőszer kifogy, T-Dog feltartja őket és sürgeti Carol-t, hogy menjen tovább. Ő eléri az ajtót, de mikor visszanéz, T-Dog-ot már szét is szedték a járkálók.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!