The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Glenn Rhlee

CharactersTWDS3-Glenn

  Glenn fontos szerepet játszik Rick megmenekülésének Atlantában. Miután szemtanúja volt Rick megtámadásának a tankban, útmutatást nyújt neki a menekülésre egy kézi rádión át. " Call it foolish naïve hope, - mondja később - that if Im ever that far up shit creek, somebody might do the same for me."
  Glenn pizzafutárként dolgozott, hozzászokott a mozgékonysághoz, és vakmerően bizonyítani szeretné hasznosságát a csoportnak. Mindig önként jelentkezik az őrült, és annál veszélyesebb bevetésekre.
  Maggie közeledni próbál Glenn felé, és egy romantikus kapcsolat alakul ki kettejük között. De sokszor ellentmondásokba kerülnek, először, mikor Glenn kifecsegi Hershel titkát, miszerint az istálló tele van járkálókkal. Később pedig Maggie megjegyzi, hogy Glenn afféle walker-csali a csoport életében.
  Mindemellett kapcsolatuk virágzik, még a 4. évadban is. Tiszteletben tartja Hershel-t, mint szerelme apját. “No man is good enough for your little girl,” mondja Hershel, “until one is.” És bár kételkedik Maggie állításában, miszerint vakmerő életet él, Glenn elmondja érzéseit a lánynak : “I love you. I should have said it a long time ago and it’s been true for a long time.”
  Glenn a csoport szerves részét képezi, híd a Rick csoportja és Hershel közötti szakadék felett. Emberséget mutat, miközben másokat segít keresztül különböző válságokon.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!