The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Hershel Greene

CharactersTWDS3-Hershel

  Hershel Greene birtokolja a farmot, ahol Rick és a túlélők keresnek menedéket. Az alkoholizmusból épp gyógyulófélben levő ember úgy érzi, köteles vendégeinek egy ideig menedéket biztosítani, de hamarosan megunja a betolakodásukat.
  Állatorvosi tudása felbecsülhetetlen, mikor Carl-t lelövik véletlenül. Az életmentő műtét után Hershel elmondja: hiszi, hogy minden ami történt, Isten műve, az emberiség hamarosan talál gyógyírt a járkálókra.
  Mivel csak beteg embereknek tekinti az élőhalottakat, barátait, családtagjait, szomszédait (beleértve feleségét is) a pajtában tarja, és eteti őket. Mikor Shane felfedezi a járkálókat, Hershel rájött, hibázott.
  “I was a fool, Rick,”  - mondja. “There is no hope.”
  De Rick meggyőzi őt, hogy erősnek kell maradnia - hogy fent tartsa családját (lányait).
  Innentől Hershel nyitottabb lesz vendégeihez, javul a hozzáállása. Ennek köszönhetően Rick és csapata beköltözhetnek a házba, és áldását adja Glenn-ékre; átadja a fiúnak nagyapja óráját.
  Végül a következmény, hogy ellepték a járkálók a farmot. Menekültek, bár kísérletet tett a maradásra: “This is my farm. “I’ll die here” - Rick meggyőzi, hogy jöjjön el.
  Az útra száműzve Hershel megkérdőjelezi Istent: “Christ promised the resurrection of the dead,”  (Isten megígérte, hogy a halottak visszatérnek majd) -mondja Rick-nek -  “I just thought he had something a little different in mind.” (Csak egy kicsit máshogy gondoltam).

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték