The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Hershel Greene

CharactersTWDS3-Hershel

  Hershel Greene birtokolja a farmot, ahol Rick és a túlélők keresnek menedéket. Az alkoholizmusból épp gyógyulófélben levő ember úgy érzi, köteles vendégeinek egy ideig menedéket biztosítani, de hamarosan megunja a betolakodásukat.
  Állatorvosi tudása felbecsülhetetlen, mikor Carl-t lelövik véletlenül. Az életmentő műtét után Hershel elmondja: hiszi, hogy minden ami történt, Isten műve, az emberiség hamarosan talál gyógyírt a járkálókra.
  Mivel csak beteg embereknek tekinti az élőhalottakat, barátait, családtagjait, szomszédait (beleértve feleségét is) a pajtában tarja, és eteti őket. Mikor Shane felfedezi a járkálókat, Hershel rájött, hibázott.
  “I was a fool, Rick,”  - mondja. “There is no hope.”
  De Rick meggyőzi őt, hogy erősnek kell maradnia - hogy fent tartsa családját (lányait).
  Innentől Hershel nyitottabb lesz vendégeihez, javul a hozzáállása. Ennek köszönhetően Rick és csapata beköltözhetnek a házba, és áldását adja Glenn-ékre; átadja a fiúnak nagyapja óráját.
  Végül a következmény, hogy ellepték a járkálók a farmot. Menekültek, bár kísérletet tett a maradásra: “This is my farm. “I’ll die here” - Rick meggyőzi, hogy jöjjön el.
  Az útra száműzve Hershel megkérdőjelezi Istent: “Christ promised the resurrection of the dead,”  (Isten megígérte, hogy a halottak visszatérnek majd) -mondja Rick-nek -  “I just thought he had something a little different in mind.” (Csak egy kicsit máshogy gondoltam).

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!