The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Interjú a vezető operatőrrel

A Walking Dead operatőre, Mike Satrazemis megosztja velünk a 4. évad hatalmas járkálóhordáinak helyszineit és hogy melyik színész lenne a legjobb operatőr.

TWD-S4-Mike-Satrazemis-Dispatch-560

K: Első kérdés: a járkálók fotogének?
V: A járkálókat Greg (speciális smink tervező) készíti elő, nagyon fotogének. Különösen a teljes munkaidejű járkálók, mert 3 szintünk van a járkálókból és nem mindegyiküket lehet lelőni. De azok, akiket Greg sminkel, különösen fotogének.

K: Tudsz mesélni a járkálóhorda-helyszínek forgatásáról? Úgy hallottuk, egy csomó lesz ebben az évadban.
V: Ez egy nagyon jó pontja lesz a szezonnak, több járkálóval, mint amennyit eddig valaha láttunk. Jó mulatság lövöldözni őket. A legszélesebb lencsével vesszük a jeleneteket, hogy kitöltsék az emberek és a járkálók. Őrület ennyi járkálót látni egyszerre. Igen, ebben az évadban lesz néhány hatalmas hordánk, ami elsöprő.

K: Melyik a kedvenc helyszíned a forgatáshoz?
V: Engem mindig a történet miatt vonzott a műsor. Úgyhogy mindig, mikor elhívunk pár karaktert, hogy elmondjuk nekik a történetet, és ez alatt a képregény, apokaliptikus show... Ezt imádom.

K: Hány képregényt olvasztanak bele a műsorba?
V: Mindig igyekszünk megtalálni a grafikai kereteket, mint a közeli és szélesebb objektívekkel. A világítást illetően, próbálok egy sokkal sötétebb vonalat készíteni, mint a képregényt. A sorozat bemutatója nagyrészt nappal játszák a tv-ben, de ez nem azt jelenti, hogy naposnak és fényesnek kell lennie. Nagyon kevés fényes és napos napok vannak a szereplőinknél.

K: Van bármi más forrásból inspirációd, amiket rajzolsz és hogy dolgozz a Walking Dead-en?
V: Dolgoztam a Holló c. filmben is, és van egy csomó film, amiből rajzolhatsz. De nekem Nicotero segített... a kezdetektől. Sok dolog van, ami adott volt már a kezdetektől, és nehéz megváltoztatni valamit, mikor az út egy része már kész - és ahogy ez már működik - a kezdetektől. Ez az, amiből meríthetek. Létrehozunk egy buborékot, amit nyitva hagyunk.

K: Van bármilyen más AMC műsor, ami megmutatja, hogy nézel ki?
V: Az ok, amiért elkezdtem dolgozni a Walking Dead-en, az az, amit az AMC csinál. Elképesztően merész. Különleges látvány, így van, de ami vonzott, az az, hogy egy olyan dolog ez, amiben az AMC is részt vesz. Tudtam, hogy ez egy kreatív kör lesz, és ezért akartam a része lenni.

K: Mi az a néhány dolog, amit megtanultál a műsorról ebben az évadban amit eddig nem vettél észre?
V: Megtanultam, hogy a Walking Dead jelenleg egy nagyjából 24 órás napi folyamat. Amikor felébredek van egy milliárd e-mailem, rengeteg beszélgetés zajlik a neten. És ez az, ami kell ahhoz, hogy ennyire jó legyen.

K: Mit gondolsz, kiből válna a szereplők közül a legjobb vezető operatőr?
V: Nincs sok olyan dolog, amit Andy Lincoln (Rick) ne csinált volna eddig. Jó rendező, és azt hiszem jó vezető operatőr lenne. Steven Yuen-nek (Glenn) nagyon jó szeme van. A dolog úgy áll, hogy minden színészünk filmes. Szóval mindenkinek van kézsége hozzá. Mindannyian összefutunk egymás posztján, és ez az, ami mulatságossá teszi.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!