The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Néhány szó David Alpert-től

Újabb spoilerek a 4. évadról:

A vezető producer, David Alpert az AMC TV-nek adott interút, melyben kiderült néhány izgalmas részlet, amire a rajongók számíthatnak októberben.

"Volt pár változtatás a börtönben, szóval ahogy kinézett a 3.évad utolsó részében, az teljesen más, mint amilyen a 4.évad első részében lesz. Rengeteg új járkálónk van, és egyfajta fenyegető fejlődést láthatuk majd bennük. A civilizáció lehetősége az embereket még kétségbeesettebbé teszi, és hajlandóak lesznek olyan dolgokra, amik korábban elképzelhetetlenek voltak."

Csak úgy, mint David Alpert, a képregény író/producer is felfedett néhány részletet:

"Nem fogunk megválni a 4 fő karakterünktől ebben az évadban sem, mert egyensúlyban kell tartanunk a dolgokat. Mindegyik évad különböző. Lehet, hogy most megölünk 2 szereplőt, lehet, hogy végül 10-et. Ki tudja?"

Mivel az utolsó szériák híres (vagy hírhedt) karakterei meghaltak, a produkciós irodák létrehoztak egy falat 'Our Greatful Dead' felirattal, ahol az előző szereplők vannak.
Erről is szót ejtett David:

"A legjobb dolog a műsorban, hogy minden karakter látható. Egyik sincs kihagyva a központi történetből. Az egyik legnehezebb dolog Shane megölése volt. A képregényben ez már sokkal korábban megtörtént, de Robert azt szerette volna, ha a műsorban egy kicsit tovább jelen van. Tehát próbáltam kitalálni, hogy lenne a legjobb megölni őt, és nagyon nehéz volt. Az irodában van egy fal, "Our Grateful Dead" címmel, rajta a már meghalt karakterek képeivel. Elég sok embert megöltünk már az évadok alatt, és még sok kép kerül majd fel."

Szóval ez a szezon is olyan drámai lesz, akár csak a többi.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!