The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Interjú Steven Yeun-al (Glenn)

Az IGN készített egy interjút Steven Yeun-nal is, a 4. évadról, Glenn fejlődéséről, és szerelmi éleréről.

K: Szóval azok közé a színészek közé tartozol, akik nem távolodtak el az eredeti forrástól?
V: Már a sorozat előtt olvastam a képregényt. Félelmetes volt számomra, miután túl voltam a meghallgatáson: "Basszus, ez a Walking Dead!!" És mikor megkaptam a szerepet: "Basszus, benne vagyok a Walking Dead-ben!!" Nagyon szeretem a képregényt. Hogy is lehetne nem szeretni?

K: Rengeteg extrával látták el a 3. évad Blu-ray lemezét. Részt vettél az audio kommentárokban?
V: Nem, nem vettem. De a kimaradt jelenetekkel kapcsolatban, sok témában forgattunk, sok megbeszélésen átestünk, hogy mit ne tegyünk a sorozatba. Például ott van a jelenet Carol és Merle között (lásd itt), ami annyira jó! Melissa és Michael tökéletesek voltak. Ezeket a pillanatokat sajnos az idő korlátozása miatt nem sikerült beletenni, de a Blu-ray most bemutatja őket, mint rejtett gyöngyszemeket. Bemutatja, hogyan készül a show, az utolsó döntéseket a kiadás előtt, egészen a legvégéig.

K: A karakterednek a műsorban van egy sajátságos vonása, ami a többieknek nincs. Az élet szeretete. Szerencsésnek érzed magad ennek tekintetében, vagy félsz Glenn-el és Maggie-vel kapcsolatban, hisz a dolgok hamar sötétre változhatnak?
V: Nagyon szerencsésnek érzem magamat. Azért is, mert egy olyan karaktert játszom, aki egyfajta kártyalap. Abban az értelemben, hogy bármire képes. Nincs határa, miken ment már keresztül. Ha visszajátszanánk az egész sorozatot, ellenőrizni a listát, meg sem lehetne számolni, olyan hosszú lenne. Elképesztő. Nekem, mint színésznek egy ilyen szerepet játszani, aki később még szerelembe is esik, egy valóra vált álom. Mindent megcsinálok, amit kell.

K: Az előző szezonban Glenn ízelítőt kapott a vezetői szerepből, ám nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerette volna. Szeretnél újra ilyen szerepben játszani?
V: Azt hiszem Glenn az első két szezon után fiúból férfivá vált. És megértette, mit jelent a vezető szerepe. Úgy érzem, a 3. évadban azért nem sikerült neki, mert nem tudta, mit is tegyen. Minden szükséges tulajdonsága megvan a vezetéshez, csak akkoriban nem volt túl jó lelkiállapotban. A következő évadban folyamatos fejlődést lehet majd látni a karakteren, mikor megérti önmagát, megértik az emberek is, hogy ki ő. Rájött, hogy mit is jelent ez az új világ és az emberek mit jelentenek. Izgatottan várom, hogy láthassátok.

K: Ebben van szerepe a baseball sapka elhagyásának? Vagy valaha előtérbe fog még kerülni a régi Glenn?
V: Tudod, sosem tudhatjuk, hogy visszatér-e. Azt hiszem a baseball sapka a fiatalságát jelképezte. Nem vált meg teljesen tőle, de Glenn, ezen a ponton már felnőtt. Ezzel a sapkával úgy nézett ki, mint egy gyerek. Legalábbis számomra.

K: Mit várhatnak a rajongók a 4. évadban Glenn-től és Maggie-től?
V: Folyamatos fejlődést, szerintem. Még mindig fiatalok, még rá kell jönniük, mit jelent együtt élni valakivel ebben az újfajta világban. Mert jönnek teljesen új gondok és küzdelmek, és bár furcsa lehet, hatalmas örömök és remények. De ez is egy kétélű kard. Mert mi értelme az életnek, ha nincs miért, és kivel élned? De ha megtaláltad ezt az embert, akkor kötelezettségeid lesznek, felelősséggel tartozol érte; mert lehet, hogy felhasználják ellened ebben a különös világban.

K: Tudjuk, hogy mikor kerül adásba a 4. évad. Újabb telet vészeltetek át, mint az előző évadban. Hol találjuk majd Glenn-t az elején? A börtönben, ahol a többi ember is él?
V: Hmmmm.. Ez olyasmi, amit valósznűleg nem tudok elmondani. De jó lesz látni, mit gondoltok majd, mikor újra látjátok a karaktereket a premierben. Látni, hogy mit építettek fel, és hogyan élnek most.

K: Tudom, hogy valósznűleg erről sem beszélhetsz, de nagy hír az évadról, hogy van egy újfajta fenyegetés, ami állítólag sokkal veszélyesebb, mint az emberek és a zombik együttvéve. Mit tudsz mondani róla?
V: Csak a semmit tudom nektek nyújtani most. (nevet) De azért szép próbálkozás volt. Udvarias, jól átgondolt, de mégsem beszélhetek róla.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték