The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Interjú Robert Kirman-nel

Egy hosszabb interjúból megtudhatjuk, hogy a következó szezon jobban ráfókuszál a karakterekre, és arra, hogy miken mennek keresztül. Kicsit eltávolodnak a 3.évadtól, változások jönnek. Az egyik oka talán az, hogy Glen Mazzara helyett Scott Gimple veszi át a felügyelő producer szerepét, aki így már a 3. showrunner az évadok alatt. A nézőket ez sokkolta, mivel épp akkor kezdett összhangba jönni a show, mikor Frank Darabont-tól átvette a posztot a 2. évad közepén. Állítólag Robert Kirkman nyomása miatt távozott a rendező.

A The Hollywood Reporter utolérte Robert Kirkman-t, a képregény íróját, és kicsit kifaggatták a változásokról, Rick és a Kormányzó történetéről ebben a szezonban, és hogy a sorozat a döntő pillanatokban követi-e a képregényt.


THR: Ha Frank Darabont vezetését írnánk le, az árnyalatos szót használnánk, Mazzara-é pedig gyors iramú. Hogyan definiálnád Gimple munkáját?
Robert: Ez inkább karakter-függő lesz. Jobban rákoncentrál a szereplők sztorijára, és az eddigi kihívásaikra. Bizonyos mértékig egy kicsit eltávolodunk a 3. évadtól. A 4. szezonba lépve sokkal többet megtudunk majd ezekről az emberekről, több torokszorító jelenet lesz, és még rosszabban érint majd minket, mikor majd elveszítünk pár karaktert.

THR: Miben különbözik a show Gimple vezetése alatt?
Robert: Scott rendszeresen olvassa a képregényt, hatalmas fanatikusa a műsornak. Végig nézte az első évadot, szóval rajongott érte már az előtt is, hogy belekerült volna íróként a 2. évadban. Nagyon szereti a sorozat alapját, a képregényt. Biztos elviszi majd a show-t új irányba, de lesznek jelenetek, mikor közelebb hozza a képregényt. A 4. évad alighanem a legtöbb jelenete közvetlenül alkalmazkodik hozzá. Nagyon jólt látja Scott az anyagot, és beletenni a műsorba extra erőfeszítés, úgy, hogy minden jól működjön.

THR: Mennyi idő telik el a sorozatban a két évad között?
Robert: Egy kis időugrás lesz. Némi idő eltelt a két szezon között. Csak 3 hónap, a napok pontos számát nem adtuk meg. A börtön, amit látunk, egy egészen más börtön lesz, és a karakterek is nagyon eltérnek attól, ahogy utoljára láttuk őket. A 4. évadra már jól megismertük őket, de még mindig kiderülnek új dolgok, ha megvizsgáljuk őket új szempontokból. A szereplők változásában ez a drámai világ is szerepet játszik.

THR: Milyen lesz a csoport Andrea és Merle halála után?
Robert: Ezek a "big deaths" (nagy halálok), ahogy ők fogalmaznak. Rick még mindig sokat gondol Lori-ra, és halálára, és még mindenki hiányolja T-Dog-ot. Ezek a 3. évad igazi, drámai vesztesége. Sok ilyen haláleset és akció a 3. évad közvetlen eredménye, és ami a 4. évadban is folytatódik. Láthatjuk majd, hogy volt egy terv, és a dolgok elvezetnek valami máshoz, ami viszont nem kedvez nekik. Hiányolom ezeket a karaktereket, úgy mint bárki más, de meglátjátok majd, hogy részük lesz majd a történetben nagyszerű módon, és sok érdekes dologhoz elvezetnek majd.

THR: A 3. szezon 2 részre táborra osztható: Rick és a Kormányzó. Hogyan fog ebben az évadban változni a kapcsolatuk?
Robert: Teljesen más karakterekről beszélünk. Míg a Kormányzó még mindig kint van, és veszélyt jelent, új megvilágításban látjuk őt, amire a legkevésbé számítanánk. Nem hiszem, hogy az emberek képesek lennének előre megjósolni, mi is lesz az, gyökeres változás lesz. Mikor már a történet kibontakozott ebben a szezonban, az emberek látni fogják, hogy ez egy teljesen más évad, és hogy felfedtünk pár újdonságot a karakterekről.

THR: Néhány epizódot várnunk kellett a 3. évadban, mielőtt megismertük a Kormányzót. Ugyanígy jelenik meg idén is?
Robert: Ezt nem tudom megmondani. Lehet, hogy nem várható az első epizódban, lehet igen. Vagy sokkolva a nézőket csak a fináléban jelenik majd meg. Lehet/nem lehet, valahol a kettő között.

THW: A sorozat eltér a képregénytől Andrea halálával. Hogyan látjuk a többieket, hatással van rájuk a haláleset?
Robert: A halál keresztülszövi az egész szereplőgárdát. Senki sem heveri ki, Michonne különösen nem. Ebben az évadban úgy tér vissza, hogy van egy küldetése: megölni a Kormányzót. Ennek lesz a megszállotja, nagy része lesz a karakterének. Elkötelezte magát, hogy megtalálja, mert miatta vesztette el Andrea-t.

THR: Hogy fogja keresni a Kormányzót Michonne? Rick segíteni fog neki újra ezt az embert keresni?
Robert: Rick mindig próbálja azt tenni, ami a családjának legjobb. Amikor úgy érzi, vezetőnek kell lennie, elnyomni az embereket, és látszólag őrült dolgokat tenni, az azért van, hogy védje Carl-t és Judith-ot. Most más utat lát; úgy védeni őket, hogy megőrizze a gyermekkorukat. Úgy tűnhet, kicsit passzívan áll a dolgokhoz, kevésbé játszik vezető szerepet. De ugyanakkor próbálja megtalálni a módját, hogy hol nőhetnének fel a gyerekek biztonságban. Valami egészen mást csinál majd, de a célja még mindig ugyanaz: a gyerekek biztonsága.

THR: Hogyan fogja majd kezelni az új embereket a börtönben Carl? Figyelembe véve, hogy láttuk már ölni őt hidegvérrel tavaly.
Robert: Ez nagy részévé vált Carl jellemének - az esemény, és a tény, hogy ő tette. Rick kicsit rémült, hogy fia egy börtönben nő fel. Több ember is ott van Woodbury-ből, akikkel Carl-nak kell foglalkozni. Rick viselkedését felvéve apja szerepében látjuk. Megtudunk pár érdekes dolgot Carl-ról, amit most nem árulhatok el, de jó dolog lesz.

THR: A képregényben van két szereplő, Larry és Bob, akik kimentik a Kormányzót miután Michonne megkínozta őt, és ezt követően nemi erőszakot alkalmaznak a nőn. Hogyan fogja megközelíteni az erőszakot a történet? Vagy az minden, amit látunk a műsorban, mint Maggie gyötrelme?
Robert: Bob sokkal több szerepet játszik itt, mint a képregényben. Megjelenik a novellában persze, és elég nagy karakter ott is. Talán ez azt jelenti, hogy beleteszünk a sorozatba olyan dolgokat, amiben ő is részt vesz, talán más dolgot csinálunk, vagy talán eltérünk a történettől. Bob az a valaki lesz, akinek van családja, de nem házas, tehát megtehet bármilyen őrült dolgot.

THR: Meddig tudnak a börtönben maradni, ami elég rossz állapotban van a Kormányzó támadása után? Vajon találnak egy új menedéket?
Robert: Ez teljesen lehetséges. Aki olvasta a képregényt, tudja, hogy nem maradnak a börtönben örökre. A körülmények elvezetik őket a börtönből, ami lehet akár pár évad múlva, vagy akár az első epizódban.

THR: Néhány kiszivárgott képen Andrew Lincol kezén kötés van, amit lehet a képregény mintájára csináltatok...
Robert: Lehetséges, hogy ez egy spoiler, lehet, hogy csak páran félreértelmezték a képeket. Nem szögezhetek le semmit, de annyit elárulhatok, hogy van néhány emlékezetes képregénybeli jelenet a műsorban, és természetesen lehetséges, hogy ez is egy közülük.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték