The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Rengeteg spoiler! Mindenkitől pár sor

Mindenkitől hoztam egy-két mondatot, amiből többet megtudhatunk a lassan, de egyre jobban közeledő 4. évadról. Kiderül az is, hogy esély van Rick karjának elvesztésére, és halálára is. Az első pár sor Scott Gimple-től, a sorozat showrunner-étől (sajnos nincs rá magyar szó, ő felel az egész sorozat felvételének folyamatáért) származik:

"Izgatott vagyok, hogy egy olyan könyvből dolgozhatok, amit imádok, sokat jelenet a képregényből megjelenik majd a képernyőkön is. Büszke vagyok magunkra, a legjobbakat tettük bele azokból, amit szeretek, teljesen különbözik a többi évadtól. Viszont sok karaktert elveszítünk majd, akik a könyvben nem haltak meg. A regény néhány részét megváltoztattuk különböző karakterekkel, de figyelembe vettük az érzelmi tulajdonságaikat. Akik olvasták, fel fogják ismerni, tudni fogják, mi történik, de néha eltér majd, így nem lesz hiány a sokkoló eseményekben. Olyan történetek is lesznek, a képregényen kívül, amit még sosem hallhattunk. De persze a könyv az alapja, és azt teljesen megismerjük az epizódokból."

Tehát adott is meg nem is... Teljesen más lesz, de ugyanakkor ugyanaz. Értem én... Majd ha már láttam a 4. évadot. :D
Greg Nicotero is elmondott pár dolgot:

"Nagyon érdekes ezekkel a kis eltérésekkel, az új karakterekkel és az így adódott helyzettel, felvenni egy epizódot, és mégis hű maradni a könyvhöz."

A börtönközösség
Nicetero figyelmeztetett minket, hogy miután Rick visszatért a börtönbe Woodbury megmaradt lakóival, nem mindenki fog csatlakozni hozzájuk.

"Néhány ember együttműködő, néhányan nem, és néhányan nem felelnek meg eléggé. Ez lehetővé teszi, hogy néhány érdekes karaktert láthassunk. Hangsúlyt kapnak a szereplők, és konfliktusaik. Ez már sokkal nagyobb, és erősebb csapat lesz."

Glenn, Steven Yeun szavai:

"A közösség növekszik, és a diktatúra már kevésbé van jelen"

Rick-nek az apaság az első
Már írtam, hogy Rick-nek rá kell jönnie, ő elsősorban egy apa, csak azután vezető. A 3. évad vége, ahol Carl megkérdőjelezi Rick döntését (miszerint hagyja a Woodbury-i lakókat a börtönben) lesz a 4. évad kiinduló pontja.

"Ő egy férfi, aki egy olyan dologgal birkózik, ami tavaly nem működött. - mondja Lincoln (Rick) - Megpróbálja elnyomni a brutalitást a két gyermeke kedvéért, próbál szülő lenni az apokalipszisben, és újra azzá a férfivá válni, aki valaha volt."

Az apaságot viszont a csoport vezetésével járó nyomás vette el tőle.

"Másra összpontosítotja majd energiáját, de attól még ugyanúgy segíti az embereket a közösségben." - tette hozzá.

David Alpert így kommentálta:

"Megpróbálja megtalálni a módját, hogy segítsen, és hogy helyt találjon magának a közösségen belül úgy, hogy ezt megtehesse anélkül, hogy alfa hímként döntéseket kelljen hoznia. Ez egy nagyon más Rick lesz, hogy mennyi ideig tart majd, az még kérdés."

Rick elveszítheti egy végtagját? (SPOILER!!)
A képregényben Rick és a Kormányzó harca brutálisan végződik; Rick-nek levágják a kezét. Alpert azt mondta, benne lehet a pakliban ez is.

"Ez is egy olyan dolog, mint ami a 3. évadban is volt, ahol párszor úgy gondoltuk, ez már túl sok. Ez nem azt jelenti, hogy nem fogjuk megcsinálni később, de a teher túl nagy. - meséli nevetve Lincoln - Én folyton azt mondom, meg kell csinálni, szóval lehet, hogy ez így is lesz."

Vajon a TWD megöli valaha Rick-et?

"Álmomban egy bizonyos ponton Rick meghal, és Carl veszi át a helyét, akinek már gyerekei vanna, és már az 50. évadban járunk. - viccel Alpert - A műsornak még sokáig mennie kell. Minden karakter téten van, bármelyik irányba folytatódhat a történet."

Fog még Rick hallucinálni Lori-ról?
Reméljük nem... :D Lincoln válasza is ez volt:

"Lori halálát hihetetlenül kimerítettük már tavaly, és én egyike vagyok azon szereplőknek, aki nem szereti az ismétlődő dolgokat. Az egyik nagy erőssége a show-nak, hogy nem ismétel meg semmit. Talán nem látunk többé fehér ruhás megjelenő feleségeket idén - de ki tudja!"

Andrea halálának hatása
Pár szót már erről is írtam egy interjúban. Andrea korai halált halt, ugyanis a képregényben még a 100 részben is él és virul.
Organikus fejlődést láthattunk a karaktereken az évadok alatt, ami abban is megnyilvánul, hogy Rick beengedi a város lakóit a börtönbe.

"Ez sosem azért van, hogy a rajongókat sokkoljuk. - mondja Nicotero - Hiányzik Laurie Holden, és azt kívánom, bár itt lenne még. Úgy érzem, még sok mindent lehetett volna csinálni a karakterrel. A 3. szezon végén úgy véltem, kicsit elveszett, szerettem volna látni, ahogy csatlakozik a csoporthoz. Nagyon szomorú indulás lesz."

Michonne küldetése
Erről is szintén írtam, miszerint Michonne megszállotan keresi a Kormányzót, hogy végezzen Andrea gyilkosával.

"Ez több, mint bármelyik más karakter célja. Michonne-t hajtja a bosszú, hogy felkutassa őt"

A Kormányzó más lesz

"A letakart szemű gazember keresztülmegy néhány nehéz dolgon, ezt mérlegelni fogja, és megváltoztatja őt."

Az új fenyegetés

"Ilyet még sosem láttunk ezelőtt. Valami szokatlan; nem döfhetsz az arcába, nincs rá magyarázat. Ez egy erő, ami veszélyes lehet ebben a világban, valami félelmetes."

A zombik még fenyegetőbbek lesznek
Nicotero, és már sokan mások is elmondták, hogy a 4. szezonban még több zombi lesz. De ezek nem lesznek olyan kezelhetőek, mint az előző évadokban.

"A csoport már nagyon jártas a járkáló-írtásban, így Scott és én a 3. évad után azon agyaltunk, hogy nagyobb fenyegetést akarunk, ami állandóan jelen van. A csoport hamar képes megszüntetni a járkálóhordákat. Kidolgoztunk egy módot, hogy a karakterek pillanatnyi veszélybe kerüljenek úgy, hogy nem is számíthatnak rá. A veszély bármikor jöhet, bárhonnan, és nagyon fontos, hogy helyreállítsuk a szabályokat ebben a világban"

Maggie és Glenn nagyobb közössége
Maggie szerint a Woodbury utánpótlás miatt létrejött egy  "látszati közösségi élet", ami stabilitást hoz majd.

"Most van némi remény Maggie és Glenn szerelmének kibontakozására. Van remény a civilizáció felállítására." - meséli Lauren.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték