The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Breaking News

4x12 - Still

Megérkezett a 12. epizód, jó szórakozást hozzá!

Still

Emellett folyamatosan írom a 4. évad epizódjainak ismertetőit, eddig 6 készült el:

  1. 30 Days Without An Accident
  2. Infected
  3. Isolation
  4. Indifference
  5. Internment
  6. Live Bait
2014.03.03. 15:07, Klaudia

bréking

A hétfő nem csak az új rész miatt lehet a kedvenc napunk, már amennyire lehet szeretni a hétfőt. :D Az új epizód mellett ne feledkezzünk meg a 2. évad magyarországi premierjéről sem, aminek első 2 részét holnap láthatunk a FOX tv-n, 22:00-kor az első, és 22:50-kor a második epizódot. Emellett pedig kora délutánra várhatjuk a feliratos 4x12-t. Mindenképpen kövessétek figyelemmel az indavideo.hu -t, ahova feltöltésre kerül majd.

Emellett szeretném megköszönni nektek, hogy a lap túl lett tegnap a 10.000 látogatón. Külön öröm, hogy mindenféle hírdetés nélkül felment az átlag, mióta újranyitottam. Köszönöm nektek!

2014.03.02. 21:28, Klaudia

Újra coppermine

Címkék: gallery

Végleg búcsút intettem a több ezer képet tartalmazó galériának... Nem tudom, mi lett vele. :( Szóval kezdődik minden előlről, nyitottam új galériát. Legalább már nem fb-re kell feltöltenem a képeket. Kezdésnek a 4. évad epizódképeit teszem fel, hogy mégse legyen teljesen üres. :)

   

2014.03.02. 20:47, Klaudia

Farmer-Rick meghalt

Címkék: interjú spoiler

A héten Robert Kirkman elárult pár dolgot a 'Claimed'-del kapcsolatban. Hogy hol? Természetesen a thewalkingdead.com-on.

TWD: Mind a képregényben, mind a műsorban a szereplők meggyőződése, hogy ha letelepedsz valahol, akkor biztonságban vagy, és mikor az úton vagy, akkor veszélyben. Az apokalipszis mostani pontján mit gondolsz, tényleg biztonságosabb egy helyben lenni, vagy az út a jobb megoldás?
Kirkman: Ez egy olyan dolog, ami a képregényben ki lesz fejtve egy bizonyos ponton, úgyhogy nem akarok elárulni semmit, de minden bizonnyal kezd úgy tűnni, mozgásban könnyebb elkerülni, hogy felfigyeljenek rád. Ez jól jöhet a sorozatban hamarosan.

TWD: Apropó veszély, Rick útját keresztezte egy új, idegen csoportnak, beleértve az egyik karaktert, akit Jeff Kober alakít. Ő egyike azoknak a srácoknak, akit ismersz, azonnal felismered, de nem tudsz rájönni, honnan. Szinte minden nagyobb sorozatban szerepelt már (CSI, Buffy, és a többi). El tudnád árulni, látjuk-e őt újra még?
Kirkman: Azt hiszem elég furcsa lenne, ha nem, mert ő egy felismerhető színész. Egyfajta design. Tényleg nagyon büszke vagyok arra, ahogy a jelenet végződött. Szinte lehetetlen rendesen látni őt az epizód során. Karaktere határozottan vissza fog térni, pont akkor, amikor a legkevésbé számítanál rá.

TWD: Mikor a házban voltak, Rick nem habozik ha erőszakot kell alkalmaznia a srácok ellen. Ez azt jelentené, hogy farmer-Rick meghalt, és eltemették?
Kirkman: Igen, farmer-Rick távozott, mikor a Kormányzó újra megjelent. Próbál harcolni, ahogy csak lehet a túlélésért. Mindig is olyan karakter lesz, aki felismeri a lehetőségeket az életbenmaradáshoz ebben a világban. Farmer-Rick csak azért létezhetett, mert a börtön biztonságot adott neki ehhez. Így most, hogy már azt elvesztette, láthatjuk, ahogy Rick Grimes elfogadja a kihívást, és a saját útját járja. Ebből láthattunk részletet ebben az epizódban.

TWD: Carl és Michonne barátsága továbbra is virágzik ebben a részben. Mit gondolsz, mit lát Carl Michonne-ban? Mi köti őket össze?
Kirkman: Azt hiszem Carl próbál megkapaszkodni valakiben, hogy az apján kívül mással is kapcsolata lehessen. Nagyon sok ember volt, akivel törődött, míg végül mindet elvesztette.

TWD: Jó látni, hogy ők ketten barátok, és hogy sajt spray-vel játszanak.
Kirkman: Valóban. Azt hiszem Danai több, mint 4 litert is megevett abból a sajtból a jelenet forgatása során.

TWD: A múlt héten beszéltünk Abraham-ról, de ezen a héten már sokkal többet tudunk róla, és hogy mi vezérli őt.
Kirkman: Azt hiszem Abraham karaktere a képregényben, és a show-ban egyaránt változást hoz a történetbe. Mindkét esetben ő hozta magával az új kihívásokat és az új helyzeteket, amivel a karakterek foglalkoznak. Az ország másik részéből érkezett, sok dolgot látott már, és megvan a maga tapasztalata amit a csopotba is visz magával. Tehát Abraham bevezetésével megváltoztathatjuk a dolgokat.

2014.03.01. 19:44, Klaudia

'Still' epizódkép

Címkék: episode photo
 
2014.03.01. 19:20, Klaudia

'Still'-spoiler

Címkék: season 4 spoiler

TWD-Episode-412-Main-590

Korábbi posztokból és az előzetesből tudjuk, hogy a holnapi részben Beth és Daryl küzdelmét láthatjuk a járkálók ellen. Most összegyűjtöttem néhány spoiler-t az internet világából.

  • A címhez hűen nem számíthatunk túl sok eseményre
  • Beth alkoholt akar inni, miután elmondja, hogy Hershel sosem engedte kipróbálni. A klub, ahova betérnek természetesen nem járkálómentes...
  • Miután sikerült italt találniuk, 'Én még soha nem...'-et játszanak, ami során néhány dolgot megtudhatunk róluk az apokalipszis előttről. (Beth még soha nem volt börtönben, míg Daryl igen.)
  • A játék vitába torkollik, mikor Beth azzal vádolja a férfit, hogy nem törődik börtönben veszett sorstársaikkal.
2014.03.01. 13:34, Klaudia

Még mindig az NCIS és a The Walking Dead Amerika kedvence

Címkék: cikk
forrás: sg.hu

Az NCIS-t és a The Walking Dead jóformán mindenki nézi Amerikában, talán még a sznobok is. Nincs új a nap alatt, jöhetnek és mehetnek régi, valamint új sorozatok, az év első hónapjában, miként a tavaly év nagy részében is, az NCIS és a The Walking Dead volt a legnézettebb tévésorozat Amerikában. Az NCIS az országos lefedettségű kereskedelmi csatornák királyának számít nézettség szempontjából heti 19-20 millió nézővel, míg a The Walking Dead a kábelcsatornák legnézettebb produkciója, mely nagyjából 14 milliós átlagot produkál.

Valahol meglepő, hogy két ennyire eltérő széria vált tömegsorozattá Amerikában, hogy éppen egy krimi és egy zombis dráma ültet le mindenkit a képernyők elé a tiniktől kezdve a háziasszonyokon és az értelmiségieken át egészen a nyugdíjasokig. Érdekesség, hogy egyik sorozat sem tekinthető 100%-ban eredetinek, hiszen az NCIS a JAG - Becsületbeli ügyek spinoffjaként indult el több, mint egy évtizede, a The Walking Dead esetében pedig egy ugyancsak több, mint tíz éves képregény története elevenedik meg a képernyőn. (Persze eredetiséget tekintve az NCIS spinoff jellege nem sokat számít, a sorozat hétről-hétre új történeteket hoz, míg a The Walking Dead esetében a sztorik és a fordulatok zömét ismerhetik az igazi rajongók, bár az írók azért próbálnak valamennyire eltérni a füzetekben olvasottaktól.)

 

2014.03.01. 13:16, Klaudia

Zombi apokalipszis a közösségi médiában

Címkék: cikk
forrás: hu.socialdaily.com

A következő cikket Szabó Kata írta a hu.socialdaily.com-on február 11-én, a további részért kattints alul a bővebben-re!

A The Walking Dead nem csak az amerikai tévénézők, hanem az internetezők egyik kedvenc sorozata is, amit annak is köszönhet a széria, hogy elképesztő tempót diktál a közösségi oldalakon. A zombik most visszatértek a képernyőre és magyarul is debütált a sorozat. Megmutatjuk, miért érdemes követni a Walking Dead közösségi jelenlétét, és hogy néz ki mindez Magyarországon.

A The Walking Dead 2010-ben debütált az AMC-n és igen érzékletesen demonstrálta azt, milyen lenne a világ egy zombi apokalipszist követően. A független kábelcsatornán futó sorozat hamarosan nagyon sikeres lett, több kábeltévés nézettségi rekordot is megdöntött. A negyedik évad premierjét már több mint 16 millióan nézték a tévében, ami olyan eredmény, ami tiszteletet parancsol a legnagyobb amerikai csatornák műsorai előtt is.

De hogyan lett ilyen népszerű egy alapvetően szűk rétegnek szánt, bizarr és nem kifejezetten nézőbarát, zombis sorozat?

A The Walking Dead nem csak a zombikról szól, az igazi főszereplői azok az emberek, akik így vagy úgy, de túlélnek. Ugyan van benne öldöklés bőven, a rendkívül kidolgozott karakterek és az általában kiakasztó fordulatokkal teli történet éri el azt, hogy az emberek beszéljenek róla. A sorozatnak éppen ezért nagyon jót tett a közösségi média, mert teret adott a közönségnek az eszmecserére és a véleménynyilvánításra, ami csak vitte tovább a hírét. Így az eredetileg szűk, geek, zombimániás, képregény-vadászó közönség szélesedett, és egyre több réteghez jutott el a sorozat. Utóbbit pedig elősegítette az is, hogy az AMC szépen terjeszti a szériát a streaming szolgáltatók programjában is.

Pusztán a vitaindító, karakteres tartalom azonban nem lett volna elég, a sikerben nagy szerepe van annak a szakértői csapatnak is, ami a The Walking Dead közösségi jelenlétét kezeli. Az alábbiakban megmutatjuk, milyen fontos összetevők adják azt a keveréket, amitől igazán jól működik a tevékenységük.

Dinamizmus és kreativitás

A sorozatnál megvannak a közösségi jelenlét alapjai, létezik hivatalos Twitter és Instagram profil, exkluzív YouTube videók az AMC csatornáján, és Facebook oldal is. Ezeken a felületeknek megfelelő aktivitást mutatnak, ami a sorozat kicsit morbid humorához is passzol, hiszen a rajongók is ezt várják tőlük. Mindegyik profilon rendkívül aktív kommunikáció folyik, ami mellé sok kreativitás és egyedi tartalom is társul.

Get the ZombiECards app now and share your TWD Valentine before this Sunday's return of The Walking Dead. iOS: http://bit.ly/1gVmRbpAndroid: http://bit.ly/1fGT9RV

2014.03.01. 12:07, Klaudia

Inside & Making of: 4x11 Claimed

Címkék: making of spoiler

2014.02.28. 17:52, Klaudia

Beth és Daryl

Címkék: season 4 spoiler

  A Wetpaint Entertainment tegnap a következő részről posztolt ki pár információt. Mint tudjuk, a börtön támadása során Beth-et Daryl vette rá, hogy hagyja el a börtönt, mikor úgy tűnt, mindenki más már elmenekült. Most a duó egyedül küzd a túlélésért  a fák között, amit a 'Still' című epizód fog bemutatni. Daryl hasznára válik ismét vadászkészsége: kígyókat öl, hogy aztán megehessék őket. Eközben Beth tüzet rak, és csapdákat állít a járkálóknak.
 Norman Reedus (Daryl) elárulta, hogy a 'Still' egy nagy epizód, és a lány jelenti majd a fényt a sötétségben Daryl számára. Beth segít a magába fordult férfin, hogy ne adja fel, és harcoljon tovább.

  Az epizód március 2-án jelenik meg, amit 3-án tekinthetünk meg felirattal a neten. Ezután már csak 5 rész maradt az évadból, és várhatóan májustól kezdődik az 5. évad forgatása.

2014.02.28. 15:31, Klaudia
 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!