The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Breaking News

az első 4 epizód - spoiler!

A SpoilerTV megosztotta az első 4 epizód címét és rövid vázlatát. A 6. és 7. résznek egyelőre csak a címe ismert, az 5. részről pedig még nem érkezett infó. I'm so excited!! :D

Episode 1 - 30 Days Without an Accident
A csoport ideális életet alakít ki a börtönben, törekednek az emberiség fenntartására.
Episode 2 - Infected
A csoport itt néz szembe az új fenyegetéssel; Rick és a többiek harcolnak ellene, hogy megvédjék a nehezen felépített menedéküket.
Episode 3 - Isolation
A csapat egy része elhagyja a börtönt, hogy ellátást keressenek, a többiek a csoport veszteségeivel foglalkoznak.
Episode 4 - Indifference
Nehéz akadályba ütköznek, a börtön helyzete romlani kezd.
Episode 6 - Rise
Episode 7 - Dead Weight

2-3. epizód:
A már oly sokat emlegetett fenyegetéssel tehát a 2. jelenetben találkozhatunk, mely a 'Fertőzött' címet kapta. Eddigi interjúk során az anyatermészetet tartották fenyegetőnek, ám lehet, hogy egy újabb vírus, betegség van kialakulóban. Esetleg már vannak fertőzött emberek is, a 3. részben pedig az ellátás alatt gyógyszerekre lehet következtetni.
Természetesen előfordulhat, hogy nem szó szerint kell érteni a címet; a gyilkosra is utalhat, aki odacsalogatja a csoporhoz a járkálókat. Lehet, hogy az elméje fertőzött, hiszen hideg vérrel megöli a túlélőket. Az előzetesben is láthattuk, hogy valaki eteti a zombikat, valaki megtámadja a börtön lakóit. Talán ő mérgezi meg a vizet is.

3-4. epizód:
Az előzetes elején láthatunk egy Big Spot feliratú épületet, ahol Sasha azt mondja a többieknek; "Tudjuk, mit kell keresnünk." Azt is láthatjuk, hogy valami rosszul sül el, kiabálás, lövöldözés hallatszik az épületből. Biztosra veszem, hogy egy horda van odabent, amiről szintén sokat olvashattunk már. A premierben láthatjuk ezt a jelenséget is.
Lehet, hogy ezekben a részekben lesz a 'Car Attact' is, amiben Daryl, Mich, Bob és Tyreese egy autóban ülve járkálókba ütköznek.

A sorozat eddigi 4. epizódjaiból kiindulva lehet, hogy valami nagy dologra számíthatunk. Emlékezzünk csak vissza!

Season 1>> Episode 4 - Vatos
Itt hal meg Andrea huga, Amy, és Carol férje, Ed a hatalmas járkáló-támadásban.
Season 3 >> Episode 4 - Killer Within
T-Dog és Lori halála, Judith születése a nagy börtönámadás során.
Season 2 >> Episode 4 - Cherokee Rose
Ugyan haláleset nem történt, de szintén nagy epizód volt.

2013.09.27. 11:50, Klaudia Vissza a bloghoz
 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!