The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
Breaking News

az első 4 epizód - spoiler!

A SpoilerTV megosztotta az első 4 epizód címét és rövid vázlatát. A 6. és 7. résznek egyelőre csak a címe ismert, az 5. részről pedig még nem érkezett infó. I'm so excited!! :D

Episode 1 - 30 Days Without an Accident
A csoport ideális életet alakít ki a börtönben, törekednek az emberiség fenntartására.
Episode 2 - Infected
A csoport itt néz szembe az új fenyegetéssel; Rick és a többiek harcolnak ellene, hogy megvédjék a nehezen felépített menedéküket.
Episode 3 - Isolation
A csapat egy része elhagyja a börtönt, hogy ellátást keressenek, a többiek a csoport veszteségeivel foglalkoznak.
Episode 4 - Indifference
Nehéz akadályba ütköznek, a börtön helyzete romlani kezd.
Episode 6 - Rise
Episode 7 - Dead Weight

2-3. epizód:
A már oly sokat emlegetett fenyegetéssel tehát a 2. jelenetben találkozhatunk, mely a 'Fertőzött' címet kapta. Eddigi interjúk során az anyatermészetet tartották fenyegetőnek, ám lehet, hogy egy újabb vírus, betegség van kialakulóban. Esetleg már vannak fertőzött emberek is, a 3. részben pedig az ellátás alatt gyógyszerekre lehet következtetni.
Természetesen előfordulhat, hogy nem szó szerint kell érteni a címet; a gyilkosra is utalhat, aki odacsalogatja a csoporhoz a járkálókat. Lehet, hogy az elméje fertőzött, hiszen hideg vérrel megöli a túlélőket. Az előzetesben is láthattuk, hogy valaki eteti a zombikat, valaki megtámadja a börtön lakóit. Talán ő mérgezi meg a vizet is.

3-4. epizód:
Az előzetes elején láthatunk egy Big Spot feliratú épületet, ahol Sasha azt mondja a többieknek; "Tudjuk, mit kell keresnünk." Azt is láthatjuk, hogy valami rosszul sül el, kiabálás, lövöldözés hallatszik az épületből. Biztosra veszem, hogy egy horda van odabent, amiről szintén sokat olvashattunk már. A premierben láthatjuk ezt a jelenséget is.
Lehet, hogy ezekben a részekben lesz a 'Car Attact' is, amiben Daryl, Mich, Bob és Tyreese egy autóban ülve járkálókba ütköznek.

A sorozat eddigi 4. epizódjaiból kiindulva lehet, hogy valami nagy dologra számíthatunk. Emlékezzünk csak vissza!

Season 1>> Episode 4 - Vatos
Itt hal meg Andrea huga, Amy, és Carol férje, Ed a hatalmas járkáló-támadásban.
Season 3 >> Episode 4 - Killer Within
T-Dog és Lori halála, Judith születése a nagy börtönámadás során.
Season 2 >> Episode 4 - Cherokee Rose
Ugyan haláleset nem történt, de szintén nagy epizód volt.

2013.09.27. 11:50, Klaudia Vissza a bloghoz
 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték