The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
8 biztonságosabb hely a börtönnél

Avagy 8 hely, ahol (talán) túlélhetjük a zombi-apokalipszist. Jelenleg a csapat egy börtönben relytőzködik, ami kicsit szokatlan, de biztonságos menedék, ugyanakkor sebezhető is. Egy cikk felsorol 8 biztonságos helyet, ahol a túlélő csoport letelepedhetne.

1. vidék

THE-WALKING-DEAD-Bloodletting-Season-2-Episode-2-16

  A zombik sztrájkolni kezdenének, ha minden túlélő egy vidéken, teljes elszigeteltségben gyűlne össze. az összes kellékkel együtt (autók, fegyverek stb). Ott élelmiszerként álltatokra vadászhatnának az emberek, farm házakban élnének, rengeteg földdel, a szerencséseknek még tó is jutna.
  Természetesen ez is elsülhet rosszul. Ha esetleg egy helikopterrel összeszednék az országban az összes járkálót, könnyen pont a te farmodra tehetik le őket. Szóval vigyázni kell, könnyen egy börtönben végezhetjük menekülésként, ami nagyon jó búvóhely.

2. Katonai bázis

Military Base

  Kicsit hasonló az 51-es körzethez, ez egy ötlet abból, ami valójában történik egy katonai bázison belül. Rengeteg fegyvered lenne, felszerelésed, földed és folyton termő élelmiszered. Na meg persze védve van a külső támadásoktól. Ha kifogysz az élelemből, pattanj egy tankba, vagy akár egy helikopterbe, és szerezz magadnak kaját valahonnan. Lehet nem lesznek barátságosak a kétségbeesett emberek, akik majd hozzád mennek élelmet, ellátást kérni.

3. Toronyházi lakás

High Rise Flats

  Egy emeletes ház tetején élni határozottan kihívás lenne egy zombikkal teli világban. Természetesen számolni kell néhány alap problémával, mint például a halott szomszédok, akik utánad mennek, de könnyen elintézheted őket, és bezárhatod magad mögött az ajtót. Ezzel talán el is barikádozhatod őket. Több helyet szabadíthatsz fel magadnak, ha kitisztítasz pár másik szobát is a zombiktól.

4. Világítótorony

lost-lighthouse

  Elég biztonságos, aminek csak egy bejárata van (ami általában erősen csavarozott és biztosított), tehát nem jelentenek problémát a behatoló zombi támadások, vagy az idegen emberek. Magasan van, jól belátható a környék, és eléggé elszigetelt, ami azt jelenti,egy zombi sem tud az ajtódhoz ólálkodni. Ezen a helyen adott a víz, élelmiszer, és egyéb kellékek is.

5. Föld alatti bunkerek

Underground Bunker

  Mivel a föld alatt van, elég bölcs döntés itt letelepedni a túléléshez. Olyan építmények, amiket a háborúk miatt alakítottak ki. Gyakran az a biztonságosabb, ha nem csak egy kijárata van. Ha többen vagytok, ez a megfelelő hely, bár ez függ az emberek számától. Egy kisebb csoportnak, mint a TWD-ben kell egy kicsit dolgoznia a helyen, hogy biztonságos egyen számukra.

6. Egy kis elhagyott város

walkingdead-prey3

  Ha egy kis elhagyatott város mellett dönt az ember, előtte meg kell vizsgálni az ott tartózkodókat. Még egy nagyobb városban is. Minél kisebb a kiválasztott terület, annál rövidebb az ellenőrzés, minden kicsit könnyebb, a járkálók elleni védelemet is beleértve.  Találni néhány szép menedéket is, ami lehetőség arra, hogy újjáépítsék a civilizációt.

7. Egy sziget a tengeren

Dawn of The Dead

  Néhány kisebb sziget a tengeren is szép menedékhely lehetne, már ha el tudunk jutni oda valahogy. Ha úgy döntesz, hajóra szállsz rengeteg ellátmánnyal, egy sziget lenne a legjobb búvóhely. Halak lennének körülötted, és talán gyümölcsös fák is.
  Kéttségkívül unalmas lenne itt az élet, ám gyönyörű, saját kis paradicsomot lehet felépíteni egy szigeten.

8. Az 51-es körzet

Area 5

  Nem biztos, hogy ez egy jó ötlet, ha a világ darabokra hullik, és zombik járják az utcákat. Viszont mégis biztonságos, nagy terület, elszigetelt, nincs sok ember a közelben. Sok ellátást, fegyvert, teret találnánk itt.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!