The Walking Dead HUN - Season 7 is here!
8 megfigyelés az első két részből

Nem számít nagy spoilernek ha azt mondom, ez az évad lesz a legütősebb mind közül. Hogy rákészülhess, olvasd el az alábbi 8 megfigyelést az első 1. és 2. epizód között ("30 Days Without An Accident", "Infected"). Természetesen itt már felmerül a SPOILER 'veszélye'. :D

1. Tanyasi élet
A rajongók tudhatják, hogy a börtön nagy területén gazdálkodás indul. Jó hír, hogy valóban bevált a termesztés; zöldségek nőnek, állatokat tartanak, ahogy azt az előzetesben láthattuk is. Ám mint tudjuk a 2. évadból: az idilli, tanyasi élet nem egyenlő a biztonsággal...

2. Morgan-hez hasonlóan
A szereplők tanulnak korábbi hibáikból. Az első epizódra már Rick és csapata Morgan védelméhez hasonlót állítanak fel a börtönben. Több emberrel több szorgos kéz segíti a munkát, hogy járkáló mentes legyen az elfoglalt terület.

3. A tanács
Az eddigi évek Rick vezetéséről szóltak, idén viszont egy sokkal demokratikusabb megközelítésű lesz az uralkodó formát betöltő Tanács. Hogy kik a tanács tagjai, és hogyan működnek, a második epizódban derül majd ki.

4. A háborúellenes Rick
Rick-nek némi kifogása lett a lőfegyverekkel. Ugyan nem egy őrült városban vagyunk már, mégsem tölti meg teljesen a tárat. (És nem is akar fegyvert fogni többé.)

5. 'The Wire' találkozó
Lawrence Gilliard Jr. (Bob, új szereplő) és Chad Coleman (Tyreese), a HBO 'The Wire' című műsorának két szereplője hamar találkozhat egymással már az első epizódban. Ami meglepő, mert az előző sorozatban sosem találkozhattak. Tyreese az előzetes és a promó képek alapján is nagyobb szerepet kap majd idén.

6. Ki mondta, hogy a romantika halott?
Nem csak Glenn és Maggie maradtak, ha a virágzó kapcsolatokra gondolunk. Még sok pár egymásratalálását láthatjuk idén. És mint tudjuk, a Walking Dead világában a szerelem mindent legyőz, és a remény hal meg utoljára. Vagy nem.

7. A félmeztelen Rick visszatér
Mert megkövetelték... a hölgyek.

8. Michonne fejlődése
Mich komoly 'evolúción' ment keresztül ebben a két epizódban. Nem a mosolya és humora miatt; a legerősebb jelenetekben szótlan, ami sokakban teljesen újjáértelmezi a zombi-gyilkos csajt.

 
last episode
7x02 - "The Well"
A következő részek:
2016 november 06 - 7x03 "The Cell"
2016 november 13 - 7x04 TBA
2016 november 20 - 7x05 TBA
2016 november 27 - 7x06 TBA
2016 december 04 - 7x07 "Blazing Hell"
2016 december 11 - 7x08 "Exodus"

felirat 7x3 Előzetes Képek
 
informations
Az oldal kizárólag saját írású anyagokat közöl, saját fordításokkal. Ellopni őket szigorúan tilos.

■ Admin: Klaudia
■ Open: 2013.08.13.
■ Theme: The Walking Dead
■ Designer: Klaudia
■ Codes: LindaDesign
■ Mail: lklaudia33@gmail.com
■ Ajánlott böngésző: Chrome
■ Felbontás: 1360x768
Eddigi design-ok az oldalon

 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
visitors
Indulás: 2013-08-20
 
where are u from?

 

 

 

 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!